Contact.

Plan zelf een kennismaking in of neem contact op met ons via het contactformulier! René en zijn team helpen je graag verder bij alle vragen of voor meer informatie! 

Plan een kennismaking!

Bel ons!

06 - 43735368

Mail ons!

info@adaptnow.nl

Bezoek ons!

Schutmeesterweg 12
3615CD Westbroek

Ons team.

René
CEO AdaptNow
Paul
Senior Campaign Manager

Binnen 24 uur reactie!

Veelgestelde vragen

Na de onboarding en samenstellen van jullie klant profiel gaan we op zoek naar bedrijven die aan deze eisen voldoen. Wij combineren data uit verschillende bronnen en bundelen deze. Dit doen wij via verschillende kanalen zoals, maar niet uitsluitend; LinkedIn, bedrijfswebsite, Apollo.io, KvK, Instagram etc. 

Het opzetten van de eerste campagne duurt 3 weken, de eerste reacties zullen na alle waarschijnlijkheid 1-5 dagen later binnenkomen. 

Alle berichten worden vanuit een mailbox verzonden, hier krijgen jullie toegang toe. 

Adaptnow is partner van Woodpecker.co. Via Woodpecker versturen we berichten vanuit de mailbox naar de prospects. Jullie krijgen toegang tot de portal om alle voortgang te bekijken, zo heb realtime inzichten in de berichten, reacties en resultaten van de campagne. 

Adaptnow zorgt ervoor dat jullie verkoopmedewerker de afspraak met de prospect kan maken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat door onderbezetting, drukte of uitval jullie niet in de gelegenheid zijn om deze afspraak en opvolging uit te voeren. 

Wij bieden jullie de mogelijkheid om in samenwerking met een bel bureau de opvolging te verzorgen. Zodat de afspraak direct in de agenda van de verkoopmedewerker komt te staan. 

Adaptnow garandeert kwaliteit en wij staan achter onze diensten. Doordat ons personeel handmatig de data verzamelt en wij hoge kwaliteit software gebruiken kunnen wij een niet goed, geld terug garantie bieden. Als de resultaten tegenvallen en er geen verder samenwerking plaatsvind, dan compenseren wij pro-rata. 

We hebben ervaring in het koppelen met CRM systemen. Denk aan; SalesForce, Pipedrive, Hubspot, Monday etc.  

We bepalen samen welke data in jullie CRM moet staan, en zullen dit via een Zapier/Make koppeling realiseren. 

Via tools zoals Leadfeeder en Leadinfo krijgen we inzichtelijk welke bedrijven er op jullie website zijn geweest. Na een filtering van klanten, lopende afspraken of bestaande relaties benaderen wij de bedrijven die aan jullie klant profiel voldoen. Zo maken we optimaal gebruik van jullie website en genereren wij meerdere stromen van potentiële klanten.