Leadgeneratie.

Wij begrijpen dat het vinden van nieuwe klanten en het vullen van jouw sales pipeline essentieel is voor de groei van jouw bedrijf. Maar wij weten ook dat koude acquisitie een moeizame methode is om inkomende leads te genereren. Daarom bieden wij een oplossing die wél werkt.

De oplossing.

Bij Adaptnow zorgen we ervoor dat jouw ideale prospects op het juiste moment worden benaderd met gepersonaliseerde berichten die aansluiten bij hun specifieke behoeften en interesses. Dit verhoogt niet alleen de kans op een positieve reactie, maar zorgt ook voor een betere conversie en uiteindelijk meer sales afspraken.


Ons ervaren team van sales specialisten werkt nauw samen met jouw team om een gerichte strategie op te stellen en de juiste prospects te vinden. Vervolgens sturen wij gepersonaliseerde berichten via email om de interesse van de prospect te wekken en de kans op een afspraak te vergroten.

Voorsprong op de concurrentie.

Met Adaptnow heb je altijd een voorsprong op de concurrentie en bespaar je tijd en moeite bij het genereren van inkomende leads. Onze aanpak heeft zich bewezen en onze klanten halen gemiddeld 5-15 sales afspraken per maand uit onze gepersonaliseerde email campagnes.

Wil je weten hoe Adaptnow jouw sales pipeline kan verbeteren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen je graag meer over onze aanpak en hoe wij jouw bedrijf kunnen laten groeien met effectieve B2B leadgeneratie via gepersonaliseerde email campagnes.

Gemiddeld 5 tot 15 nieuwe leads!

De stappen.

1. Ideale klant bepalen

Op basis van jullie wensen en ervaring bepalen we samen de doelgroep die we gaan benaderen.

2. Leadlijsten

Wij gaan op zoek naar leads en maken handmatig de leadlijst. Daarna schrijven we gepersonaliseerde teksten voor jouw mailings.

3. Controleren

Gezamenlijk controleren we de leadlijst en teksten.

4. Inrichten

Wij richten de campagnes in en doen de laatste controle voor livegang.

5. Start campagne

Start campagne, dagelijkse monitoring op resultaten door ons team.

6. Evalueren

Hoe zijn de reacties en hoeveel nieuwe leads zijn er voor jouw organisatie? We evalueren gezamenlijk de resultaten van de campagne.